vochtbestrijding

inleiding vochtbestrijding

Peter Piens, Oudenaarde, Oost-Vlaanderen, België
0475 29 46 18

  

Vochtbestrijding

 

Vochtbestrijding

is niets anders dan het aanpakken van een vochtprobleem. Dit probleem kan verschillende oorzaken hebben. Bouwtechnische fouten zoals het verkeerd plaatsen van de waterkering, een verschil in grondniveau, opgehoogde grond of gebreken in de gebruikte materialen kunnen aan de oorzaak liggen.
Al van bij het begin dient rekening gehouden worden met enkele zwakke plekken. Schoorstenen, douchecellen, zitputten, balkons, enz kunnen op termijn voor vochtproblemen zorgen. Het aanpakken van deze problemen valt onder het bestrijden van vocht.

Hiernaast ziet u een lijst met verschillende onderwerpen over vochtbestrijding. Klik op de link van uw keuze voor meer informatie.

Bij vochtbestrijding zorgen we in de eerste plaats voor een vakkundige analyse van het probleem. Een correcte en grondige diagnose van het vochtprobleem zorgt ervoor dat juiste oorzaak wordt gevonden en verholpen. U kan steeds rekenen op onze jarenlange ervaring in dit domein. Wij verstrekken u het nodige advies en bezorgen u een gratis prijsofferte.